2012. szeptember 6., csütörtök

11. fejezet

Sziasztok! Újabb késéssel, de itt a következő fejezet, ami rövid lett és eseménytelen is... Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele, de sajnos most csak ennyit tudtam kihozni magamból... :( Igyekszem elkerülni az esetleges csúszást is a következő fejezettel, terveim szerint vasárnap délután körül felteszem. De ez még nem biztos! Addig is kitartást és jó olvasást! xx


A tegnapi fárasztó Disneylandes nap után nem terveztem nagyon semmit másnapra, csak pihenést és pihenést. Gondolkoztam rajta, hogy miképpen is érhetem el azt, hogy a lehető legjobb módon kényeztessem magam ma. Megfordult a fejemben, hogy elmegyek a wellness részlegre, de azonnal elvetettem, mert bizonyára Anne is ott lesz. Második lehetőségként a parton való napozást vetettem fel, de úgy döntöttem, hogy előtte rendbe teszem magam és inkább Mattel csinálok valami lightos programot.
Gyorsan bevonultam az zuhanyzófülkébe és felfrissítettem magam. Utána egy törölközővel magamon megmostam az arcom és a fogam, valamint megcsináltam a mai napi sminkem, ami megint csak szempillaspirálból állt. Gyorsan kifésültem a hajam, és hagytam, hogy a vállamra omoljon. Kiléptem a fürdőből és a bőröndjeim felé lépkedtem. Meg kellet állapítanom, hogy hatalmas káosz uralkodik körülöttünk. Mindenhol szétdobálva ruhák, fehérneműk és cipők.
Előhúztam a ruha rengetegből egy farmersortot és egy fehér feliratos maci pulcsit, ami alá felvettem még egy egészen vékony fekete spagettipántos felsőt is. Végül pedig a fejemre raktam egy piros 'manó' sapkát is, ami ugyan kötött volt, de meg sem éreztem, hogy a fejemen van, mivel olyan vékony volt.
D70b56fa03e86978fa1c6ff630ba06ae_large
Belebújtam gyorsan a papucsomba, és átcsoszogtam a fiúk főhadiszállására. Szerencsére most nem találkoztam a bátyámmal. Túl nagy lelkiismeret furdalásom volt azért, mert tegnap még jobban összevesztem vele. Egyszerűen nem tudtam volna a szemébe nézni.
Azonnal megcéloztam az én drága jó "nagyszájú páromat" - ahogy Louis mondaná -. Ahogy beléptem a szobájába, meg kellett állapítanom, hogy még mindig húzza a lóbőrt. Mondjuk mit is vártam tőle. Gondolkodás nélkül ráugrottam az ágyára, közben egy majom visítását megszégyenítő hangokat kiadva. Mint mindig, most is meglett a hatása, azonnal felébredt. Elég morcosan. 
- Ser, igazán leszokhatnál már az effajta ébresztésekről. - dörzsölte meg a szemét. Hallatszott a hangján, hogy fáradt. 
- Ha ezekről leszoknék, akkor te a nap 24 órájában aludnál. - rántottam meg a vállam. - Amúgy csak azért jöttem át, hogy csinálunk ma valamit együtt? - dőltem le mellé az ágyba, és a párnák közt elsüllyedve vártam a válaszát.
- Felőlem. - rántotta meg a vállát miközben felült az ágyban és egy jó nagyot nyújtózkodott.
- És mi csináljunk? Én arra gondoltam, hogy valami pihentetőt, mert tegnap eléggé lefárasztott a sok rohangálás a Disneylandben. - a mondandóm végén egy jó nagyot ásítottam, mert még én is fáradt voltam. Csak az a baj, hogy ha én egyszer felébredek magamtól, hiába vagyok álmos, egyszerűen nem bírok aludni.
- Nem volt elég neked este pihenni? Szerintem inkább először menjünk le reggelizni, mert éhen pusztulok. - nézett rám, nagy barna szemeivel. Fel kellett nevetnem, mert a haja össze-vissza állt. - Most mi olyan vicces? - kérdezte értetlenül.
- Semmi. - legyintettem. - De most inkább menj, vegyél föl valami ruhát vagy mit tudom én mit. - mutattam a fürdője felé. Megrántotta a vállát és feltápászkodott az ágyról. A bőröndjeiből kikapott egy nadrágot és egy pólót és eltűnt a fürdőjében. Míg fürdött, bekapcsoltam a laptopját. Tudtam, hogy nem fog haragudni érte, mert ő is szokta engedély nélkül használni az enyémet. 
Felléptem twittere. Gondoltam megnézem, hogy mi történik rajta. Páran a suliból válaszoltak a twittemre, de nem igazán törődtem vele. Egyikőjükkel sem  voltam, vagyok vagy leszek jóba.
Gondoltam csipogok egy gyorsat, ha már úgy is "visszatértem".

@serena_wood @MattAndersen00 siess már egy kicsit, már csomó ideje készülődsz, pedig nem is lesz nagy programunk! csóóóóóóóóóóóóók

Kíváncsi voltam rá, hogy erre mit fog válaszolni majd egyszer, ha feltűnik neki. Eldöntöttem magamban, hogy minden ilyet kifogok írni, csak hogy idegesítsem. Ő akarta, hogy twitterezzek újra, hát megkapja!
Felléptem pár hír oldalra is, mert kíváncsi voltam arra, hogy készültek-e képek rólunk tegnapról. Mint azt várni lehetett készültek, de szerencsére minket nem említenek meg, sőt, a képeken se nagyon vagyunk rajtuk. Hál' Istennek!
- Kész vagyok! - lépett ki a fürdőből. - Kapcsold ki, és gyere! - bökött a fejével az ajtó fele. Úgy tettem ahogy mondta, és nem sokára már lent voltunk az étteremben. Nem voltak valami sokan, aminek kimondottan örültem. Gyorsan leültünk az egyik asztalhoz, és rendeltünk magunknak reggelit.
- Hé, sziasztok! - lépett hirtelen az asztalunk mellé valaki. Egyszerre kaptuk arra a fejünket Mattel, és Zaynt, illetve Perriet pillantottunk meg.
- Sziasztok! Hát ti? - mosolyogtam rájuk.
- Lejöttünk enni valamit. Nem bírtuk már fent, mert mindenki valahol el van terülve és vagy a telefonját vagy a laptopját nyomkodja. Úgyhogy inkább lejöttünk bekapni valamit, utána pedig elmegyünk sétálni egyet a városba. - rántotta meg a vállát a fekete hajú fiú.
- Pontosabban mindenki kockult, beleértve Zaynt is, de lecsaltam, mer én nem vagyok az a kimondott twitter őrült. - nézett összeráncolt szemöldökkel Zaynre, majd felénk mosolygott.
- Én sem nagyon értem mi olyan jó benne, hogy valaki a nap 24 órájában kiposztolja, hogy mit csinált. - ráztam meg a fejem.
- Ehhez képest tegnap is kiposztoltad, hogy Disneylandbe megyünk... - rántotta meg a vállát Zayn.
- Te ezt honnan tudod? Bekövettél, vagy mi? - néztem rá értetlenül.
- Ahogy a többiek is. - rántotta meg a vállát. - De ha szabad, akkor leülhetünk hozzátok? Úgy is négy személyes az asztal... - mutatott a két üresen maradt helyre. Egyszerre bólintottunk Mattel egy jó nagyot, mire mind a ketten elmosolyodtak. De vajon miért?
- És, hol van a bátyád? - kérdezte mosolyogva Perrie.
- Nem tudom, nem éppen vagyok most vele jóba. Sőt, egyenesen mondjuk azt, hogy a kapcsolatunk jelenleg kakiban van. - mosolyodtam el szomorúan. Én egyáltalán nem akartam, hogy ez így legyen, de most már nem tudok mit csinálni. Én csak jót akartam neki, talán túlzottan is.
- Miért, mi történt? - lepődött meg talán egy kicsit.
- Hosszú, nagyon. - rántottam meg a vállam.
- Értem. De kibékültök majd, nem? - kérdezte. Őszintén szólva jobban örültem volna, ha nem feszegetjük ennyire ezt a témát. Bírom Perriet, meg minden, de nem gondolnám, hogy párnapos ismeretség után el kéne mondanom neki ezt. Ő úgyse értené meg, akkor miért beszéljek feleslegesen?
- Remélhetőleg. - rántottam meg a vállam és elkezdtem enni a frissen kihozott kajámat.
- És nektek mi lesz a mai programotok? - kérdezte Zayn egy hosszabb csönd beállta után.
- Fogalmam sincs. Őt kérdezd? - mutattam Mattre, aki csak megrántotta a karját.
- Ma különösen nem lehet vele semmit se csinálni, mert nyávog, hogy tegnap nagyon elfáradt. Én mondanám, hogy mennyünk le kondizni, de azon is nyafogna meg azon is, ha azt mondanám, hogy nézzünk meg egy filmet a szobájában. A mai napja tipikusan olyan, hogy semmi nem jó neki. - rázta meg a fejét Matt majd újra enni kezdett. Megforgattam a szemeim.
- Téged meg nem lehet kikelteni reggel az ágyból! - vágtam vissza azzal, ami először eszembe jutott. Nem éppen jó választás volt, sőt, elég gagyi is, de ez jutott eszembe.
- És ez most hogy jön ide? - húzta fel a szemöldökét értetlenül. Perrei és Zayn csak felnevetett a szituáción, én csak megrántottam a vállam és hosszasan magyarázni kezdtem, hogy hogy jött ide. A végére mind a hárman értetlen fejekkel néztek rám, mire csak legyintettem egyet.
- Ti ezt nem érthetitek! - mondtam, mintha ez tényleg így lenne. Pedig ha kicsit jobb lenne a magyarázóképességem, akkor lehet értenék.
- Amúgy miért nem mentek el golfozni Niallel és Harryvel? Azt mondják jó buli, mostanában akárhol vagyunk, mindig meglátogatják az ottani pályát. Már hívtak engem is, de nem éppen az én stílusom. - váltott témát a fiú.
- Az nem fárasztó? - kérdeztem szinte automatikusan.
- Nem tudom. - nevetett fel Zayn. - Mondom, hogy még nem voltam sose.
- Látjátok, erről beszéltem! Ma semmi se jó neki! - szólt közbe hirtelen Matt, mire csak összeszűkített szemekkel néztem rá.
- De komolyan mondtam, szerintem nyugodtan elmehettek megnézni őket, sőt, ki is próbálhatjátok. - rántotta meg a vállát újra Zayn.

~*~

Ugyan mindent megtettem annak érdekében, hogy ne kelljen elmennem Matel golfozni, minden fáradalmam hiába. Hajthatatlan volt. Így került sor arra, hogy egy fekete pamutsortban és egy neon zöld lenge trikóban épp a golfpálya felé tartok...

8 megjegyzés:

  1. Jaj de kiváncsi vagyok mi lesz a golfozás közben :P Nagyon jó lett ez a rész is ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia nagyon jó lett! :D Kíváncsian várom a kövit, siess vele! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! :D Várom a kövit, hozd gyorsan! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon jó rész lett ! Kíváncsi vagyok mi lesz a golfnál.... :))) Remélem Harry mostmár rájön , hogy Serena az akit keres ! :) Remélem ma jön a következő :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :)) majd egyszer kiderül biztos :)) jön, jön! xx

      Törlés